Οι υπηρεσίες μας

Fresh Technical Support - Juicy Web Services

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Με μοναδικό σχεδιασμό και ιδέες - λύσεις καινοτομούμε στην δημιουργία κατα παραγγελία ιστοσελίδας του πελάτη μας.


Κατασκευή με σωστά δομημένο κώδικα ωστε να συμφωνεί με τα τελευταία πρότυπα διαδικτύου και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης με εύκολη πλοήγηση.

Κατασκευή e-shop

Ο κύριος στόχος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να κάνει τον χρήστη του να αγοράσει online, χωρίς κανένα δισταγμό.


Γι' αυτό, και στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε κυριαρχεί η όμορφη αλλά λιτή σχεδίαση, με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη

Web Εφαρμογές

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί και η ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών σε web περιβάλλον.

Κατασκευάζουμε εφαρμογές που εξυπηρετούν τους σκοπούς μιας ιστοσελίδας και ανεξάρτητες web εφαρμογές που λειτουργούν αυτόνομα και εκτελούν τις εργασίες που θέλετε ή μπορεί να έχουν και περιβάλλον διαχείρισης.

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση προβάλλει τον εαυτό της στο ευρύ κοινό.


Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής ταυτότητας εκδηλώνοναι κυρίως με οπτικά μέσα.


Στα μέσα αυτά συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως: ένα δυνατό λογότυπο, χαρακτηριστικά εταιρικά χρώματα και έντυπα με τα ίδια πρότυπα σχεδίασης

SEO - Web Βελτιστοποίηση

Το SEO είναι η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων και της παρουσίας τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.


Η βελτιστοποίηση SEO είναι διαδικασία, που για να έχει μόνιμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για μια επιχείρηση, απαιτεί ενέργειες δύο κατευθύνσεων, εσωτερικές και εξωτερικές.


Οι δύο κατευθύνσεις με τις οποίες επιτυγχάνεται αποτελεσματικό SEO είναι η βελτιστοποίηση του κώδικα που παράγει την ιστοσελίδα (on-page SEO optimization) και ενέργειες που στοχεύουν στη γενική ενδυνάμωση του authority που έχει η ιστοσελίδα.

Εφαρμογές Android και iOS

Στην LimeTech κατασκευάζουμε εφαρμογές για Android που υποστηρίζουν εκδόσεις μεγαλύτερες από 2.1+, δοκιμασμένες σε πολλούς επεξεργαστές κινητών τηλεφώνων.


Επιπλέον, σχεδιάζουμε διαφορετικές εμφανίσεις (layout) για την προβολή τους χωρίς προβλήματα σε όλες τις οθόνες των συσκευών.

Ευχαριστημένοι πελάτες